Mina erbjudanden


Jag erbjuder förebyggande rådgivning och kan hjälpa till att justera och etablera hälsosamma kostvanor så att du får i dig rätt byggstenar av protein, fett och kolhydrater samt vitaminer, mineraler och antioxidanter med stöd av Nutrition Data. Utöver detta finns på förfrågan tips på träning och övningar, stress och sömnhantering och samtal kring beroende som socker, tobak och alkohol.


Paketen nedan innehåller stöd från Nutrition Data med kostregistrering, matdagbok, måltidsschema, motionsschema samt skräddarsydda recept.


Använd gärna ditt friskvårdsbidrag.


Varmt välkommen!


Camilla

Paket att välja på:

Paket 1


Vi har ett 1:a möte där vi går igenom en hälsoenkät och pratar om vad du vill ha hjälp med att förändra. Tidsåtgång ca 45 - 55 minuter.


Du får sedan i uppgift att fylla i en matdagbok i ca 5-7 dagar för att få ett underlag på hur ditt matintag ser ut.


Vi bokar in ett 2:a möte och gör tillsammans en plan som ska passa in i ditt livspussel. 

Det kan gälla förändringar i kosten, rörelse, stress, sömn mm. Ofta är det flera delar som hänger ihop som vi tittar på och hittar lösningar som ska passa för dig.


3:e - 5:e mötet 

Vi bokar in dessa möten för uppföljning och justeringar som vi anpassar efter dina mål och behov.

Paket 1:  (1:a mötet 55 min + 4 x 30 min): 2.400 kr

(Detta paket gäller i 3 månader)

Paket 2


Detta paket har samma innehåll som Paket 1 men med mer tid till frågor och funderingar vid möten, telefon eller mailkontakt. Eller om du vill ha support under en lite längre period så gäller detta paket i 5 månader. Det tar ofta tid att ändra en vana och då kan detta paket vara bra.

 

Paket 2: (5 x 55 min): 3.500 kr

(Detta paket gäller i 5 månader)

SNABBA PAKETET


Vi har en kort avstämning. Du får tillgång till appen Nutrition Data så du kan fylla i en matdagbok i ca 7 dagar. Därefter ses vi på min mottagning eller digitalt för att titta på resultatet. Jag ger tips och förslag om något behöver förändras. Du kan också få tips på skräddarsydda recept.

Snabba paketet: (30 min + 55 min): 995kr

Paketen gäller i 3 månader från beställning

UPPFÖLJNINGSPAKET


Det tar tid att ändra sina vanor så efter avslutat paket så erbjuder jag ett uppföljnings paket. Det innehåller fortsatt inloggning i appen Nutrition Data med meddelandefunktion där du kan skicka frågor som jag svarar på inom 48 timmar.  I detta paket ingår en mängd olika recept att välja på för inspiration och tips för att fortsätta med hälsosam och näringsberäknad mat. 

279kr/månad


Kostrådgivning/Coachning

30 min = 450 kr 

55  min = 750 kr


Jag rekommenderar något av paketen då jag kan följa och puscha dig till att nå ditt mål!